Over mij

Ik ben Ruud Verhaag (1962), massagetherapeut, opgeleid aan de Holos Academie voor Massagetherapie in Utrecht. En heb een praktijk aan huis en geef stoel massages op locatie in bedrijven en instellingen.

Hiervoor was ik ruim 25 jaar werkzaam in verschillende functies bij de Rabobank. Maar ik wist al langer, dat het werk bij de bank niet meer paste bij wie ik wilde zijn. En in 2015 besloot ik om het roer om te gooien en de bank te verlaten. Daarvoor was er in korte tijd veel gebeurd in mijn leven. De opleiding aan Holos ondersteunde mij in mijn behoefte aan zelfonderzoek en reflectie. En dat gaf richting op mijn nieuwe pad. Een pad van minder willen voldoen aan de verwachting van de ander naar meer "Ruud".

Ik wil mensen graag kennis laten maken met de ontspanning van massage, maar ook met de diepere laag van het meer bewust worden van je lijf en daarmee van jezelf. Masseren geeft mij energie en voldoening. Daarbij vind ik het een voorrecht om mensen te mogen aanraken en doe ik dit met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid en respect.

Vertrouw op je lijf als klankbord van jouw diepste weten.

Ruud